Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Βάρκα με 33 αλλοδαπούς επιχείρησε να προσεγγίσει τη Λέσβο, αλλά την πήρε ο… άνεμος

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τις πρωινές ώρες σήμερα, μια βάρκα με περίπου 33 αλλοδαπούς, επιχείρησε να εισέλθει σε ελληνικά χωρικά ύδατα, στο στενό της Λέσβου.

Όμως, ενώ πλησίαζε προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα, αίφνης φύσησε δυτικός άνεμος, ο λεγόμενος πουνέντες, και παρέσυρε τη βάρκα προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Η βάρκα κατά πάσα πιθανότητα μετέφερε αλλοδαπούς τους οποίους το τουρκικό κράτος έφερε με λεωφορεία πριν από λίγες ημέρες από το Οσμάνιγιε, που βρίσκεται δυτικά των Αδάνων, στο Κιουστιούκουγιου, που βρίσκεται απέναντι από το Μόλυβο.

Έτσι, άλλη μια μεθοδευμένη προσπάθεια του τουρκικού κράτους να παραβιάσει τα θαλάσσια σύνορα και να συνεχίσει το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδας με μουσουλμανικούς πληθυσμούς φιλικούς προς την ίδια, απέτυχε.

Ας ελπίσουμε οι μηχανισμοί του ελληνικού κράτους να είναι σε συνεχή εγρήγορση και επιφυλακή, και να απευθύνουμε δεήσεις προς τον Αίολο, να βοηθάει στο έργο τους.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή