Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Τούρκοι μισθοφόροι στη Λιβύη: “Ήρθαμε για να βοηθήσουμε να εκδιωχθούν τα σκυλιά του Χαφτάρ”

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ένα νέο βίντεο-απόδειξη για την δράση των Τούρκων μισθοφόρων στην Λιβύη διέρρευσε σήμερα κατά το οποίο φαίνεται μία Τουρκική στρατιωτική ομάδα της οποίας μέλος αναφέρει πως με τη βοήθεια του Αλλάχ ήρθαν στη Λιβύη για να βοηθήσουν να εκδιωχθούν τα σκυλιά του Χαφτάρ.

Νωρίτερα σήμερα η Τουρκία δήλωσε ότι θα «υπερασπιστεί» την κυβέρνηση της Τρίπολης, της οποίας είναι ο κύριος υποστηρικτής, απέναντι στις αντίπαλες δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ που ανακηρύχθηκε κυβερνήτης όλης της Λιβύης.

«Η Τουρκία, που έχει το αίσθημα ευθύνης λόγω των εις βάθος ιστορικών δεσμών της με την περιοχή, θα συνεχίσει ασφαλώς να στέκεται στο πλευρό του αδελφού λαού της Λιβύης υπερασπίζοντας την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ)» ανέφερε σε ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή