Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Η Τουρκία των ομαδικών τάφων κάνει μάθημα αντιμετώπισης του Covid 19 στην Ελλάδα!!!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Το τουρκικό ΥΠΕΞ συνεχίζει το κρεσέντο ψεύδους και της “παραγωγής” κατάπτυστων ανακοινώσεων. Η χώρα που προφανώς “τιμώντας” το παρελθόν της, με τα “τάγματα εργασίας” και τις πορείες θανάτου, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ανθρώπινες ζωές για να επιβάλλει τις παράλογες αξιώσεις της, παριστάνει τον …καθηγητή δημοκρατίας και μας κάνει υποδείξεις για τη διαχείριση του προσφυγικού σε σχέση και με την πανδημία του Covid 19!

To ΥΠΕΞ απαντά στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη , υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία “εκπληρώνει όσα έχει συμφωνήσει” και υποτίθεται γι΄ αυτό “οι παράνομες ροές μεταναστών έχουν μειωθεί κατά 92%”.

Οι Τούρκοι μας κατηγορούν για την αναστολή στις αιτήσεις ασύλου που κράτησε μόλις ένα μήνα και κάνουν λόγο για “θλιβερές συνθήκες που επικρατούν στους προσφυγικούς καταυλισμούς”, σε αντίθεση όπως γράφει η ανακοίνωση με όσα συμβαίνουν στην Τουρκία. Επικαλείται μάλιστα η ανακοίνωση και την άποψη-επιβεβαίωση “Έλληνα δημοσιογράφου”, όπως αναφέρει.

Τέλος μας κάνει συστάσεις για να λάβουμε “επειγόντως μέτρα για να αποτραπεί η ανθρωπιστική τραγωδία εξαιτίας της πανδημίας”.

Καλό θα ήταν στην Άγκυρα να κοιτάξουν πως θα συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα με τη διαχείριση του Covid 19, αφού όπως δυστυχώς αποδείχτηκε το σύστημα …κολόνια που πρότεινε ο Ταγίπ Ερντογάν δεν λειτούργησε και ο κόσμος πληρώνει τώρα βαρύ τίμημα της αλαζονείας του.