Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Τουρκία: Η κολόνια δεν τους έσωσε, φταίνε οι ομοφυλόφιλοι για τον κορονοϊό αλλά για την παιδεραστία κουβέντα…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ευτυχώς που υπάρχουν ηγέτες σαν τον Τράμπ και τον Ερντογάν και δεν πλήττουμε στην καραντίνα. Ο ένας προτρέπει να πίνουμε απολυμαντικά για να μην αρρωστήσουμε και ο άλλος ασπάζεται τις σκοταδιστικές απόψεις του προϊσταμένου της υπηρεσίας θρησκευτικών υποθέσεων!

Ο θρησκευτικός ηγέτης Αλή Ερμπάς στο κήρυγμα που έκανε κατά την προσευχή της πρώτης Παρασκευής του ιερού μήνα των Νηστειών (Ραμαζάν) απέδειξε τον σκοταδισμό στον οποίο έχει βυθιστεί η πολιτική και κοινωνική ζωή στην Τουρκία.
Στο κήρυγμα του επικαλέστηκε την παραβολή της φυλής Λώτ που τιμωρήθηκε από τον Θεό , η οποία αναφέρεται στο Κοράνι και ισχυρίστηκε:”Το Ισλάμ θεωρεί μεγάλο αμάρτημα την μοιχεία και την ομοφυλοφιλία, γιατί συνοδεύονται από νοσήματα που οδηγούν στην εξαφάνιση μιας φυλής”, όπως συνέβη με αυτήν του Λωτ.

Κάλεσε τους πιστούς να πολεμήσουν όλοι μαζί για να σώσουν την ανθρωπότητα από τα αμαρτήματα.
Μετέφερε ένα μήνυμα του 7ου αιώνα στους πιστούς του 21ου…. Προφανώς η θρησκεία θα χρησιμοποιηθεί, ξανά, ως μέσο για να δικαιολογήσει την αποτυχημένη αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η διεύθυνση θρησκευτικών υποθέσεων έχει μόνιμο πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία, με την γυναικεία ανεξαρτησία αλλά δεν έχει καμία ευαισθησία για τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τη διαφθορά. Παραβλέπει φυσικά τα σεξουαλικά σκάνδαλα , τον εκμαυλισμό ανηλίκων που παρατηρείται κατά κόρον στα οικοτροφεία των ιεροσπουδαστηρίων και των ιδρυμάτων που συντηρεί.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Άγκυρας που τόλμησε να καταγγείλει το κήρυγμα δέχθηκε τα βέλη του εκπροσώπου του ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος τον χαρακτήρισε “φασίστα”. Αλλά και ο λαλίστατος Πρόεδρος δεν άργησε να υποστηρίξει τον ιμάμη και να εξυβρίσει τον δικηγόρο.

Πολλά μπορεί να γράψει κανείς για τις γελοίες δηλώσεις του Ερμπάς. Θα θέλαμε μόνο να υπενθυμίσουμε στον Πρόεδρο που θαυμάζει και επιθυμεί να αναβιώσει την οθωμανική αυτοκρατορία ότι η ομοφυλοφιλία ήταν προσφιλής στα Χαρέμια, στη Σχολή Εντερούν με τα γιουσουφάκια. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι σουλτάνοι προτιμούσαν να κάνουν το χαμάμ τους όχι στο Χαρέμι αλλά μαζί με τα νεαρά αγοράκια που συγκέντρωναν με το παιδομάζωμα στη Σχολή Εντερούν. Υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία που αναφέρουν την παρουσία ομοφυλοφίλων ακόμα και σε επίσημες παρελάσεις.

Ο γνωστός περιηγητής του 17ου αιώνα Εβλιγιά Τσελεμπί στο μνημειώδες έργο του Seyahatname αναφέρει ότι την εποχή του Μουράτ Δ΄ σε μια παρέλαση που οργανώθηκε προς τιμήν της εκστρατείας που ξεκινούσε ο σουλτάνος μετείχαν διάφοροι επαγγελματίες της Πόλης . Μεταξύ αυτών υπήρχε και μια ομάδα “ομοφυλοφίλων, κερατάδων και νταβατζήδων”. Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα: “Η τάξη των επαγγελματιών πανέμορφων ομοφυλοφίλων αριθμούσε περίπου 500 άτομα. Εργάζονταν σε διάφορες συνοικίες της Πόλης για να βγάλουν τον επιούσιο. Εκεί έπεφταν στην παγίδα του Subasi (Αστυνομικός Διευθυντής) και καταγράφονταν στα βιβλία του.”

Η ομοφυλοφιλία στην Τουρκία άρχισε να θεωρείται “ντροπή” μετά το Τανζιμάτ δηλαδή το 1840, όταν άρχισε η περίοδος εκδυτικισμού της αυτοκρατορίας. Ο ιστορικός Cevdet Pasa στο έργο του Maruzat γράφει: “Αυξήθηκαν αυτοί που ήταν γυναικάδες και μειώθηκαν αυτοί που ενδιαφέρονταν για αγόρια. Η παιδεραστία μοιάζει να έχει καταποντιστεί . Οι γνωστοί για την ομοφυλοφιλία τους πρωθυπουργοί Κιαμίλ και Αλή Πασά κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να κρύψουν τις ερωτικές προτιμήσεις τους για να μη δεχθούν τη δυσμενή κριτική των ξένων”.

Πέρα από όλα αυτά η ισλαμική θρησκεία , όπως όλες οι άλλες, θεωρούν τους ανθρώπους πλάσματα του Θεού χωρίς εξαιρέσεις. Άρα η τοποθέτηση του ιμάμη αντιβαίνει στις αρχές του Ισλάμ κι εξυπηρετεί τη διάσωση του σουλτάνου. Δυστυχώς , όμως, ο φερετζές έπεσε και αποκαλύφθηκε το αληθινό πρόσωπο του γιαλντζί- ηγέτη.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή