Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Θαύμα στους Άγ.Ισίδωρους στο Λυκαβηττό! Αυτή είναι η πίστη μας που την πολεμούν με τέτοια λύσσα…! (Video’s)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Νεαρή γυναίκα από την Πάτρα η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, στάθηκε στα πόδια της χάρη στη δύναμη του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού και περπάτησε.

Ένα θαύμα έγινε τη Κυριακή στις 21/06/2020 στους Άγιους Ισίδωρους στο Λυκαβηττό, ή αλλιώς όπως αποκαλούν την τοποθεσία αυτή , στο «Κέντρο του Σταυρού», το οποίο φυσικά δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τα Μ.Μ.Ε…

Δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους οι δεκάδες πιστοί που βρέθηκαν στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με όσα βίωσαν την περασμένη Κυριακή, όταν μια νεαρή γυναίκα από την Πάτρα η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, στάθηκε στα πόδια της χάρη στη δύναμη του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού και περπάτησε με τη βοήθεια του εφημέριου του ναού Δημητρίου Λουπασάκη!

Για το γεγονός κυκλοφορούν πολλά βίντεο και στο youtube.

Την ίδια ημέρα εμφανίστηκε ένα «Αλογάκι» στο Άγιο Δισκοπότηρο

Την ώρα της ετοιμασίας του κορυφαίου Μυστηρίου της Θείας Κοινωνίας στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού (Κυριακή 21-6-2020 μ.Χ.), ένα “αλογάκι” μπήκε μέσα στο Άγιο Ποτήριο και κάθισε στην μερίδα του Χριστού!

Ύστερα ανέβηκε στην λαβίδα και έπειτα στο χέρι του πατρός Δημητρίου, που χαρούμενος βγήκε και ανέφερε στους πιστούς το γεγονός, δείχνοντας το αλογάκι που δεν ξεκολλούσε από πάνω του!

Μάλιστα ως το τέλος έμεινε επάνω στο δεξί αυτί του, προμηνύοντας καλά νέα, σε σχέση πιθανόν με τον Τίμιο Σταυρό και τα θαύματα που επιτελεί εκεί πάνω στο Εκκλησάκι του Βράχου, όπου με υπομονή και αγάπη θα ξανασταυρώνει από τις 12 Ιουλίου (του Αγίου Παΐσίου) τους πιστούς ο παπα-Δημήτρης, όπως και όλα τα απογεύματα της Παράκλησης του Δεκαπενταύγουστου!

ellinikiafipnisis