Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Συριακά μέσα: Πυραυλική επίθεση απέκρουσε η Συρία – VIDEO

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA της Συρίας μετέδωσε ότι η Δαμασκός ανέπτυξε τα συστήματα αεράμυνας της χώρας, αποκρούοντας πυραυλική επίθεση.

Η αεροπορική άμυνα της Συρίας απέτρεψε πυραυλική επίθεση πάνω από το Χαλέπι, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο SANA.

Βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να καταγράφει τα συστήματα αεροπορικής άμυνας να ενεργοποιούνται.


Χάρτης που δημοσιεύθηκε από το Aurora Intel δείχνει τη φερόμενη «περιοχή ενδιαφέροντος» μετά τις αναφορές για τρεις ισχυρές εκρήξεις που ακούστηκαν στο Χαλέπι.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η επίθεση διαπράχθηκε από ισραηλινές δυνάμεις με στόχο ερευνητικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο συγκρότημα Άμυνας αλ-Σαφίρα, κοντά στο Χαλέπι.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά πυραύλους, ωστόσο αδιευκρίνιστη παραμένει η πορεία τους, με ορισμένες αναφορές να υποστηρίζουν πως εκτοξεύθηκαν από την πλευρά του Ιράκ.

Η αποτυχημένη επίθεση διαπράχθηκε μια μέρα αφότου το συριακό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη «έντονη καταδίκη» της χώρας για την πρόθεση της ισραηλινής κυβέρνησης να προσαρτήσει επιπλέον Παλαιστινιακά εδάφη στη Δυτική Όχθη.

Τα συριακά μέσα ενημέρωσης έχουν αποδώσει στην Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία μια σειρά αεροπορικών επιθέσεων μεταξύ 31 Μαρτίου και 27 Απριλίου. Το Ισραήλ δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή