Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Σουηδία: Η “ανοσία της αγέλης” απέτυχε – παραδοχή για χιλιάδες νεκρούς

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Με όλη την Ευρώπη, αλλά και την πλειοψηφία του πλανήτη να έχει τους πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση του κορωνοϊού, η κυβέρνηση της Σουηδίας έχει τολμήσει να αποτελέσει την εξαίρεση.

Η κυβέρνηση της σκανδιναβικής χώρας, έχει επιλέξει να μην κλείσει καμία υπηρεσία και έχει αφήσει στην διακριτική ευχέρεια των πολιτών την εξάσκηση μέτρων προφύλαξης. Επιστήμονες και ειδικοί προσπαθούν εδώ και καιρό να προειδοποιήσουν τόσο την κυβέρνηση όσο και τους πολίτες, με το μόνο μέτρο που έχει τελικά ληφθεί είναι η απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 50 ατόμων.

Όμως η κυβέρνηση της Σουηδίας αναγκάστηκε τελικά να δει την αλήθεια και μέσω του πρωθυπουργού της χώρας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η κατάσταση στη χώρα θα χειροτερέψει και πως στο τέλος θα υπάρξουν ίσως και χιλιάδες νεκροί.

emea.gr

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή