Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Η Σλοβενία τοποθετεί συρματοπλέγματα στα σύνορα με Κροατία

ef

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Απρίλιος 7, 2020. 17:40

Η κυβέρνηση της Σλοβενίας επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να τοποθετήσει επιπλέον αντι-μεταναστευτικό φράχτη 40 χιλιομέτρων στα νότια σύνορα με την Κροατία μέχρι το τέλος του έτους

Ωστόσο, λόγω της μυστικότητας που κρατείται δεν έγινε γνωστό σε ποια σημεία θα τοποθετηθεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Λιουμπλιάνα «Ντέλο». Ο υπουργός Εσωτερικών της Σλοβενίας Αλές Χόις δήλωσε ότι η αποκάλυψη των σχεδίων για την τοποθέτηση του συρματοπλέγματος θα έβλαπτε το έργο των αρχών.

Σημειώνεται ότι ο σημερινός φράχτης με την Κροατία είναι 196 χιλιόμετρα από τα οποία τα 116 είναι με σύρμα ξυραφιού και 80 χιλιόμετρα είναι διπλός.

O Χόις δήλωσε ότι η περίφραξη με την Κροατία γίνεται από ανάγκη προστασίας της Σλοβενίας από πιθανούς παράνομους μετανάστες που ιδιαίτερα στη Βοσνία είναι κατά χιλιάδες και στεγάζονται σε ακατάλληλα κτήρια και είναι άγνωστο εάν έχουν μολυνθεί από κορωνοϊό.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή