Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Σε καθεστώς τρομοκρατίας οι ναοί της Ελλάδας: Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν τον ιερέα στο Κουκάκι σαν κοινό εγκληματία

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο ιερέας που έδωσε Θεία Κοινωνία από την πίσω πόρτα.

Σε καθεστώς τρομοκρατίας βρίσκονται οι ορθόδοξοι ναοί της Ελλάδας, καθώς ο ιερέας που κοινώνησε πιστούς αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου από την Αστυνομία. Προφανώς η θεία μετάληψη είναι “αδίκημα” πλέον και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν περικυκλώσει το ναό στο Κουκάκι και αναζητούν τον ιερέα ακόμα και εντός του ναού.

Παρουσία της αστυνομίας πραγματοποιείται η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι εκεί όπου το πρωί ο ένας εκ των ιερέων φέρεται να κοινωνούσε κόσμο, όπως τον εμφάνισαν κάποιες εικόνες,όπως αναφέρει ο Βασίλης Γούλας και η Λίνα Κεκέση στο protothema.gr

Ήδη από νωρίς το απόγευμα κάποιοι πιστοί έφθασαν στον ναό, άναβαν ενα κερί στην κεντρική πόρτα, εκεί που έχουν τοποθετηθεί το παγκάρι, και το σημείο με καντήλι και έφευγαν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας δεν ήρθε για την απογευματινή λειτουργία που ξεκίνησε στις 7, την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αξιωματικός της αστυνομίας βρίσκεται στην εκκλησία ενώ ομάδες της αστυνομίας με δίκυκλα περιπολούν γύρω από την εκκλησία και στην ευρύτερη περιοχή, με τους κατοίκους να έχουν αναστατωθεί. Μάλιστα, όπως είπαν κάποιοι ο ιερέας κοινώνησε περίπου 15 άτομα το πρωί της Κυριακής.

Η αστυνομία αναζητεί τον ιερέα που κοινώνησε πιστούς το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι. Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας αναζήτησε τον ιερέα ακόμα και μέσα στο ναό.

Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος πλέον και από την απόφαση της ιεραρχίας για τα κλειστά μεγάφωνα. Οι Έλληνες που μένουν κοντά σε εκκλησίες φωνάζουν από τα μπαλκόνια να ανοίξουν τα μεγάφωνα, αλλά σοτ κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί, οι ιερείς δεν τα ανοίγανε.

Ο διωγμός ενός ιερέα με νομικές διαδικασίες που βρίσκεται σε εξέλιξη θυμίζει άλλες εποχές και φαίνεται πλέον πως τα μυστήρια της Ορθοδοξίας αποκτούν ακόμα πιο φανερούς εχθρούς.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή