Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Ρόδος: Μαζικές αποβάσεις ακάλεστων σε παραλίες του νησιού

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Δύο βάρκες με ακάλεστους έφτασαν στη Ρόδο το διήμερο 23 και 24 Ιουλίου -γεγονός που καταγράφηκε από κατοίκους και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση- όμως δεν καταγράφηκαν ποτέ στο καθημερινό δελτίο απογραφής

Νέα περιστατικά «εξαφάνισης» νεοαφιχθέντων λαθραίων μεταναστών αυτή τη φορά στη Ρόδο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η εφημερίδα «Ροδιακή» και το ομώνυμο site αποκαλύπτουν την άφιξη στο ακριτικό νησί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και την αποβίβαση τουλάχιστον 90 παράνομων μεταναστών και μεταναστών την περασμένη εβδομάδα, χωρίς όμως αυτές οι αφίξεις να καταγραφούν επισήμως από τις αρχές που φαίνεται πως κρύβουν τις αφίξεις για να μην γνωστοποιηθεί πως αιφνιδιάστηκαν πάλι από τους αλλοδαπούς.

Επίσης δεν αποτυπώνονται στο καθημερινό ενημερωτικό δελτίο που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας το οποίο, παρά το γεγονός της απόλυτης τεκμηρίωσης, επιμένει ότι οι αποβιβάσεις παράνομων μεταναστών σε όλο το ανατολικό Αιγαίο το επίμαχο διήμερο παρέμειναν μηδενικές!

Ίδια περιστατικά φαίνεται να σημειώθηκαν δύο στη Σάμο (στις παραλίες Μουρτιά και στα Αγιωργίτικα Δρακαίων) και μια στη Χίο (παραλία Μονολιά).

Στη Ρόδο η πρώτη απόβαση των αλλοδαπών (20 τουλάχιστον άτομα) σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 23/7 στην παραλία των Κρητικών, σε απόσταση αναπνοής από την πόλη της Ρόδου.

Στο βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού και δύο δευτερολέπτων που τράβηξαν κάτοικοι της περιοχής και έφερε στη δημοσιότητα η rodiaki.gr, καταγράφεται η σκηνή αποβίβασης, με τους παράνομους μετανάστες από διάφορες χώρες της Ασίας αμέσως μετά να προχωρούν σε χαλαρούς ρυθμούς από την παραλία προς τον κεντρικό δρόμο της περιοχής περνώντας από μια πέτρινη γέφυρα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο σημείο έσπευσαν κατόπιν εορτής δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας «οι οποίες τους… “συνέλαβαν” για να ακολουθηθούν σε βάρος τους οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο», δηλαδή ταυτοποίηση με ότι στοιχεία δώσουν οι ίδιοι και στη συνέχεια προώθησής τους στην περίφημη ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση και αφομοίωση.

Η δεύτερη απόβαση σημειώθηκε μία ημέρα νωρίτερα, από τουλάχιστον 70 αλλοδαπούς την Παρασκευή 24/7 στη παραλία Κάτω Πέτρες Λαχανιάς στη νότια Ρόδο.

Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι «πρόσφυγες» αποβιβάστηκαν με ταχύπλοο σκάφος σαν σε κρουαζιέρα.

pronews.gr

Loading…

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή