Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

“Μανιφέστο” επιθετικότητας από Ρ.Τ. Ερντογάν: “Το τουρκολιβυκό μνημόνιο έχει ολοκληρωθεί” – “Συνεχίζουμε να χαλάμε τα παιχνίδια στην Α. Μεσόγειο”

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο Τούρκος πρόεδρος επιβεβαιώνει τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας για την Α. Μεσόγειο
ΟΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του υπoυργικού συμβουλίου αναφέρθηκε και στα ζητήματα εθνκής ασφάλειας της Τουρκίας, διατηρώντας φυσικά την επιθετικότητα κατά Ελλάδας και Κύπρου.

Τα σχέδια της Άγκυρας για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου είναι εδώ και καιρό γνωστά, ωστόσο πλέον ο Τούρκος πρόεδρος τα επιβεβαιώνει απροκάλυπτα, προπαγανδίζοντας το γελοίο ισχυρισμό πως η Τουρκία “ευθυγραμμίζεται” με το Διεθνές Δίκαιο.

“Η Τουρκία θα συνεχίζει να τηρεί αποφασιστική στάση και να χαλάει τα παιχνίδια στην ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία παίρνει τη δύναμη της από την αποφασιστικότητα και το Διεθνές δίκαιο. Φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ενόχληση για το μνημόνιο καθορισμού θαλάσσιων περιοχών που υπογράψαμε με τη Λιβύη. Η διαδικασία όμως έχει ολοκληρωθεί. Στείλαμε και το μνημόνιο στον ΟΗΕ”, δήλωσε ο Ερντογάν.

“Καλούμε τις χώρες να σταματήσουν να συμπεριφέρονται απάνθρωπα στους πρόσφυγες και να σταματήσουν τις απάνθρωπες και παράνομες ενέργειες τους”, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ερντογάν ζήτησε τη στήριξη απο τη διεθνή κοινότητα για τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή