Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Πρόκληση στην πράξη από την Τουρκία! Φωτογραφίες από το Barbaros εντός της κυπριακής ΑΟΖ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας συνεχίζει να προκαλεί πίεση σε Αθήνα και Λευκωσία και εντυπώσεις γενικώς…

Με ανάρτησή στο twitter μας πληροφορεί ότι το τουρκικό ναυτικό “επιτηρεί συνεχώς την θαλάσσια περιοχή” που η Τουρκία θεωρεί ως “Γαλάζια Πατρίδα” με UAV, παραθέτοντας και χθεσινές φωτογραφίες του ερευνητικού BARBAROS H. PASA  το οποίο συνοδεύεται από τουρκική φρεγάτα.

Σύμφωνα με τις συντεταγμένες που φαίνονται στην φωτογραφία που λήφθηκε από το UAV τα πλοία της Τουρκίας πλέουν ΝΑ της Κύπρου και εντός της Κυριακής ΑΟΖ.

Μάλλον τα ζόρια της Τουρκίας είναι μεγάλα και ο Τούρκος Υπουργός προσπαθεί με δηλώσεις και αναρτήσεις να προβάλλει την εικόνα της ισχυρής και αλώβητης Τουρκίας που δεν επηρεάζεται από τίποτα. Να περιμένουμε retweet και Like από το ΝΑΤΟ για την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου και της Ελλάδας ή είναι απλώς Μεγάλη Τετάρτη;

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή