Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Ομολογία απ’ το παρελθόν! Ο Bill Gates συμβούλευε το 2017 τον Τραμπ να μην ερευνήσει τις επιπτώσεις των εμβολίων

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Σε μία συνέντευξη στο παρελθόν, ο Bill Gates εξομολογείται την συζήτηση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά την οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ του εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα εμβόλια και τις επιπτώσεις τους σε ορισμένες περιπτώσεις και μάλιστα τον ρώτησε ποια είναι η άποψη του για την δημιουργία μία επιτροπή έρευνας πάνω στο θέμα.

Η απάντηση του Gates όπως βλέπετε και στο βίντεο είναι απόλυτη!

Του λέει πως είναι αδιέξοδο και να μην το κάνει!

Η παραδοχή του Gates 

Την δεύτερη φορά που τον είδα (τον Trump), ήταν τον Μάρτιο του 2017 στον Λευκό Οίκο. Και στις 2 συναντήσεις με ρώτησε εάν θα ήταν κακό να δημιουργήσει μία επιτροπή για να ερευνηθούν οι επιπτώσεις των εμβολίων και οι προμήθειες αυτών (σ.σ. οι οικονομικές προμήθειες που δίνουν οι φαρμακευτικές εταιρείες) και μάλιστα ο Robert Kennedy Jr, τον συμβούλευε να το κάνει και του έλεγε πως τα εμβόλια κάποιες φορές προκαλούν “κακά πράγματα”.

Και εγώ είπα ΟΧΙ είναι αδιέξοδο, θα ήταν πολύ κακό! Μην το κάνετε!

Δείτε το βίντεο

 

Δείτε επίσης

Τους πρόδωσαν τα ανοιχτά μικρόφωνα; Ειπώθηκε πως ο COVid-19 είναι απάτη στην αίθουσα τύπου του Λευκού Οίκου

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή