Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Oι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες περιμένουν μετά την καραντίνα έντονο κύμα κοινωνικής αμφισβήτησης και ταραχές ….. τ΄αντίστοιχα κι εδώ..

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Γαλλίας φοβούνται μια ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνικής αμφισβήτησης στην μετα-covid19 περίοδο μετά την καραντίνα.Δίκτυα της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς “καλούν σε προετοιμασία δράσεων”.

Το SCRT φοβάται μια συμμετοχή και των συνδικάτων (Parisien).Αντίστοιχο κλίμα είναι αναμενόμενο και για Ελλάδα…

Υπάρχει ήδη ένα κίνημα που αυτοαποκαλείται « αρνούμαστε την επιστροφή στην κανονικότητα».

Από τις 4 Απρίλη τα μέλη του προετοιμάζουν δράσεις και μέσω προσκλήσεων στο Facebook συγκεντρώσεις .. « Ο θυμός μας μεγαλώνει δεν θα είναι σε καραντίνα.Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο με το τέλος της καραντίνας γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. ”Βάζουμε την εξουσία σε καραντίνα! » αναφέρουν.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή