Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Νέο κήρυγμα Μητροπολίτη Μόρφου – Συνέκρινε τα περιοριστικά μέτρα με την κατοχή

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Σε νέο του κήρυγμα ο Μητροπολίτης Μόρφου αμφισβητεί για ακόμη μια φορά τα περιοριστικά μέτρα τα οποία λήφθηκαν από την Κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μιλώντας στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγίου Αυξιβίου στον Αστρομερίτη, συνέκρινε τα περιοριστικά μέτρα με την κατοχή στην Κύπρο.

Όπως είπε, «ο κορωνοϊός είναι ένας ιός, είναι φυσικό πράγμα. Δεν είναι ο κορωνοϊός που σας έφερε στην κατάσταση του εγκλωβισμού, της προσφυγιάς. Ο Θεός να φυλάξει να μην γίνουμε και αγνοούμενοι, να ψάχνουμε να βρούμε την τύχη και τη μοίρα μας».

Η Κύπρος έχει ανάγκη από πολλά Χριστός Ανέστη, γιατί έχει προσφυγιά, εγκλωβισμένους αγνοούμενους και τώρα παραδόξως το 2020, έχουμε άλλους εγκλωβισμένους αυτοβούλως ή κακοβούλως, εξαιτίας αυτού του κορωναϊού, σημείωσε.

Πρόσθεσε πως, είναι αυτό που επιβάλλεται, που κατασκευάζεται από ανθρώπους για να κυβερνήσει δια του φόβου, εν καιρώ, δια τη κορώνας των ανθρώπων.
Αυτόν τον άνθρωπο, είπε, ο Θεός κατέβηκε μέχρι τον Άδη να τον ελευθερώσει από το θάνατο, τον διάβολο και από την αμαρτία.

Δείτε όλα όσα ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή