Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Με μάσκα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα social media

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο πρωθυπουργός αναδεικνύει με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη χρήσης της προστατευτικής μάσκας – Το μήνυμα που στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης  αλλάζοντας την εικόνα προφίλ του. 

Θέλοντας να αναδείξει την ανάγκη της χρήσης της προστατευτικής μάσκας για την προστασία από τον κορονοϊό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άλλαξε τη φωτογραφία του σε όλα τα social media και εμφανίζεται πλέον να φορά μάσκα.

H αυξητική τάση στα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα οδήγησε τους ειδικούς στην απόφαση να εισηγηθούν νέα μέτρα και την κυβέρνηση να προχωρά άμεσα στην εφαρμογή τους.

Ένα από τα βασικότερα είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους .

Θέλοντας να δώσει το καλό παράδειγμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άλλαξε εικόνα προφίλ σε όλα τα social media και πλέον φορά μάσκα.

Να σημειωθεί πως ανάλογου συμβολισμού ήταν και η απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά να ανακοινώσει τα νέα μέτρα φορώντας μάσκα προστασίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Με μάσκα όλο τον Αύγουστο σε κλειστούς χώρους – Τα μέτρα για μπαρ, εκκλησίες και γάμους

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή