Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Μας κάνουν να νιώσουμε ήρωες που δεν πεθάναμε από τον κορονοϊό …ενώ ήταν σχεδόν απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Όταν οι βρικόλακες της τοκογλυφία διαισθανθούν ότι μπορεί να μην πληρωθούν στην ώρα τους … συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Για παράδειγμα μπορεί να ανατραπεί μία κυβέρνηση και να τοποθετήσουν στη θέση των υπουργών ανθρώπους των τραπεζών…

Βλέπε Παπαδήμο). Δηλαδή το πραξικόπημα , ακόμα και την κάθοδο των τανκς την έχουν στο τσεπάκι τα μεγάλα αφεντικά. Όταν το 2012 η Αργεντινή ετοιμάστηκε να ΜΗΝ πληρώσει ένα ομόλογο που ανήκε σε ιδιώτη (περιούσιο τοκογλύφο) … είδε να κατάσχεται κρατικό πλοίο της που βρισκόταν σε λιμάνι της Γκάνα στην Αφρική.

Οι Shylock σκοτώνουν για να ανατρέψουν κυβερνήσεις …ακόμα κι όταν δεν κινδυνεύουν δικά τους χρήματα. Αυτή η παράξενη σιωπή , αυτό το υπέροχο κλίμα και τα βιντεάκια που μας κάνουν να αισθανόμαστε ήρωες είναι η τρανταχτή απόδειξη ότι πιαστήκαμε κορόϊδα για πολλοστή φορά. Αυτά τα επικά και γλαφυρά του «ενωμένου» λαού που τα κατάφερε στα «δύσκολα» είναι η ανταμοιβή μας σε αέρα κοπανιστό …την ώρα που από τις δικές μας θυσίες κάποιοι θα γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι.

Όπως μας θυσίασαν στη Μικρασιατική Καταστροφή για να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια της Μοσούλης και μετά έγραφαν ρομαντικά ποίηματα για τους Έλληνες που οι Κεμαλιστές έριχναν στη θάλασσα, όπως μας θυσίασαν για να επαναφέρουν το Ελληνικό κοπάδι στο χαρέμι των τοκογλύφων κι όπως μας ξαναθυσίασαν με τη Χούντα που οι ίδιοι ανέβασαν και μετά έβαζαν τον Clinton να μας ζητήσει συγνώμη …

Και φυσικά είμαστε ήρωες …όταν θυσιάζουμε χιλιάδες νέους στον πόλεμο για να μπορούν οι Rothschild …να ελέγξουν ακόμα περισσότερους λαούς.
Ο Κορονοϊός φεύγοντας θα αφήσει πίσω του μία τεράστια καταστροφή … που ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί. Μιλούν για 100 εκατομμύρια ανθρώπους που θα μείνουν ξαφνικά χωρίς δουλειά MONON στον τουριστικό τομέα … και χωρίς επιδόματα κορονοϊού.

Και για να ΜΗΝ πέφτουν κυβερνήσεις αλλά να παρουσιάζονται οι απατεώνες ως ήρωες πολέμου … και για να παίζει η ορχήστρα των ΜΜΕ το ίδιο ηρωικό εμβατήριο … προκειμένου να αισθανθούμε ήρωες και πολύ τυχεροί ως επιζήσαντες … ώστε να μην θεωρήσουμε και τόσο σημαντικό ότι θα χρειαστεί να μείνουμε χωρίς δουλειά ή χωρίς μαγαζί ή χωρίς εμπορεύματα …

Μας κάνουν να νιώσουμε ήρωες που δεν πεθάναμε από τον κορονοϊό …ενώ ήταν σχεδόν απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.
Τις τελευταίες μέρες διακριτικά εντελώς … αναφέρουν όλα τα ΜΜΕ ότι η κρίση …(κοίτα σύμπτωση!) … έκανε τους πλούσιους …ακόμα πιο πλούσιους.

Την περίμεναν ή όχι … κάποιοι τραβήχτηκαν έγκαιρα έξω από τα χρηματιστήρια όσο οι κλόουν όπως ο «πατριώτης» Trump κι ο «πατριώτης» Johnson καθησύχαζαν τους μικρομετόχους ότι όλα είναι εντάξει.

Οι μεγαλύτερες κομπίνες της ιστορίας των Χρηματιστηρίων βασίζονταν ΠΑΝΤΑ … ΜΑ ΠΑΝΤΑ στα FAKE NEWS … στον καθησυχασμο ή στην πρόκληση τεράστιου πανικού… ώστε να αναγκάσουν τους πολλούς να πουλήσουν όσο-όσο … και να αγοράσουν οι λίγοι το Σύμπαν για μερικές δεκάρες.

Αυτή η σιωπή για το τι πραγματικά συμβαίνει στα χρηματιστήρια θυμίζει την ορχήστρα του πλοίου που έπαιζε χαλαρή μουσική την ώρα που βυθιζόταν ο Τιτανικός.

Τα συνεχή δελτία ειδήσεων με επικό soundtrack ανακοινώνουν θανάτους … ανθρώπων ενενήντα ετών με υποκείμενα νοσήματα …ξεκάθαρα για αποπροσανατολισμό.
Κανείς δεν ξέρει πότε και σε τι κατάσταση θα βρεθούμε στο τέλος της κρίσης … Οι τοκογλύφοι , όπως και μετά από κάθε γενοκτονία , μετά από κάθε πόλεμο …θα είναι πολύ πιο ισχυροί.

Και είναι ικανοί να προκαλέσουν θάνατο και απώλειες τρισεκατομμυρίων …για να κερδίσουν οι ίδιοι μερικά δισεκατομμύρια επιπλέον.

Εμείς με το συναίσθημα …οι άλλοι με τα δισεκατομμύρια στις offshore.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή