Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

LNA: ¨Σε αεροπορικό μας χτύπημα σκοτώθηκαν 30 Τούρκοι στρατιωτικοί¨

Αλ-Μισμαρί: Οι αεροπορικές δυνάμεις του LNA χτύπησαν την σχολή αεροπορίας της Μισράτα, σκοτώνοντας 30 Τούρκοι στρατιώτες

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο στρατηγός Αχμέτ Αλ-Μισμαρί, εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), αποκάλυψε ότι 20 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε αεροπορικό χτύπημα που είχε ως στόχο περιοχή πολιτοφυλακών της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) στη Mισράτα.

Εξήγησε πως 7 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν μέσα στην αίθουσα επιχειρήσεων, ενώ οι άλλοι 14 σκοτώθηκαν στα καταλύματα της σχολής Αεροπορίας.

Πρόσθεσε πως οι πρόσφατες αυτές απώλειες φτάνουν τον συνολικό απολογισμό των απωλειών του τουρκικού στρατού στην Λιβύη σε περισσότερους από 50.

Ο εκπρόσωπος του LNA δήλωσε ότι οι θάνατοι των Σύριων μισθοφόρων στη Λιβύη, αυξήθηκαν σε 500 την περασμένη εβδομάδα, επισημαίνοντας ότι οι πολιτοφυλακές του Σαρράζ, αυτούς τους μισθοφόρους τους βάζουν στην πρώτη γραμμή του μετώπου, ιδιαίτερα στην ανατολική Μισράτα και την περιοχή της πρωτεύουσας Τρίπολη.

almarsad.co

2/4/2020

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή