Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Κορονοϊός: Πληροφορίες για πολλά κρούσματα σε κλινική στο Περιστέρι

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Συναγερμός σήμανε σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι καθώς η ιχνηλάτηση ασθενούς θετικού στον κορονοϊό «αποκάλυψε» πολλά ακόμα κρούσματα. Στο σημείο σπεύδουν οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Τσιόδρας.

Σχεδόν 30 κρούσματα κορονοϊού έχουν εντοπιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι ενώ στο σημείο σπεύδουν ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το skai.gr, ασθενής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ η ιχνηλάτηση έδειξε ότι δεκάδες ασθενείς και μέλη του υγειονομικού προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ο πρώτος ασθενής που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό επισκεπτόταν συχνά την κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Κατά την τελευταία του επίσκεψη διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Το περιβάλλον του ανησύχησε και αποφασίστηκε η μεταφορά σε νοσοκομείο αναφοράς όπου διαγνώστηκε θετικός. Άμεσα ενημερώθηκε η κλινική προκειμένου να αναζητηθούν ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε την κλινική το πρωί της Τετάρτης και έλαβε δείγματα για τεστ.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή