Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Μαντρώστε τους μέσα επιτέλους! Kινητές-”βόμβες”: Αλλοδαποί ”σπάνε” την καραντίνα & περιφέρονται στους δρόμους – Βίντεο-ντοκουμέντο

Ανίκανο το σύστημα να επιβάλει τον νόμο στους μετανάστες, νόμο τον οποίο με κυρώσεις και εκβισμούς επιβάλει στους Έλληνες!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Απίστευτο και όμως αληθινό.
Σε βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσε ο Alpha, μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι και φθάνουν στο σημείο να παίρνουν ταξί και να μετακινούνται από την μία δομή στην άλλη!

Τι συμβαίνει; Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν μόνο για τους Έλληνες; Γιατί κανείς δεν λαμβάνει μέτρα; Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μία κινητή-”βόμβα” η οποία απειλεί τους Έλληνες πολίτες;

Δείτε βίντεο:

Εν τω μεταξύ, επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Τετάρτης στο Λαύριο όταν οι περισσότεροι από 170 μετανάστες που είχαν μεταφερθεί στην περιοχή από την Κέα αντέδρασαν στην μεταφορά τους σε δομές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για τους μετανάστες που έφτασαν στην Κέα στις 16 Μαρτίου όταν το φορτηγό πλοίο στο οποίο επέβαιναν προσάραξε έξω από τον λιμενοβραχίονα του νησιού.

Το πλοίο που τους μετέφερε είχε αποπλεύσει από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία.

Η μίνι-εξέγερση των μεταναστών που οδηγήθηκαν σε χώρο του δήμου Λαυρίου ξεκίνησε όταν έφτασαν λεωφορεία για να τους μεταφέρουν σε άλλη δομή της ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς θεώρησαν ότι θα τους μεταφέρουν πίσω στην Τουρκία.
Αστυνομικοί όταν είδαν τους μετανάστες να προσπαθούν να βγουν ανεξέλεγκτα στο δρόμο ζήτησαν ενισχύσεις και σύμφωνα με το irafina.gr στην περιοχή έφτασαν τουλάχιστον 15 περιπολικά.

Χάρη στην ισχυρή παρουσία αστυνομικών τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ενώ στην περιοχή μετέβη και υπεύθυνος από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή