Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Καταγγελία: ΜΚΟ βάζουν “προσφυγόπουλα” να περπατάνε ξυπόλητα στις λάσπες για να τα φωτογραφίζουν

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Καταγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων θα κατατεθεί εκ μέρους του ΚΥΤ Μόριας κατά ΜΚΟΠ που τις ημέρες της βροχής έβαζαν προσφυγόπουλα να βγάζουν τα παπούτσια τους και να περπατάν στις λάσπες προκειμένου να τα ανεβάσουν στο διαδίκτυο και να κατοχυρώσουν την αναγκαιότητα ύπαρξής τους στοπ χώρο με σκοπό το κέρδος.

Δεν πρόκειται για ΜΚΟ που συνεργάζονται με το ΚΥΤ δήλωσε στην ΕΡΤΥ ο διοικητής του κέντρου Γιάννης Μπαλμπακάκης, αλλά για οργανώσεις που δρουν ανεξέλεγκτα στον εξωτερικό χώρο προκειμένου να μην τις ελέγχει κανένα και περιμένει να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές.

Είναι ήδη δύσκολη η κατάσταση και οι υπηρεσίες του κέντρου προσπαθούν τα ανακουφίσουν της διαβίωση των προσφύγων που φτάνουν στο νησί, τέτοιες εικόνες όμως έχουν συγκεκριμένη στόχευση που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, τόνισε ο κύριος Μπαλπακάκης.

hellas-now

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή