Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Κασαπίδης: “Επαναλαμβάνω προς τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας, όποιοι μπορούν, να βάλουν ένα κηπάκο, κοτούλες, κατσικούλες, γουρουνάκια”

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στο πλαίσιο της σημερινής καθιερωμένης συνέντευξης τύπου, για τις εξελίξεις στην Περιφέρειάς μας, γύρω από τον κορωνοϊό, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης κλήθηκε να απαντήσει και στην ακόλουθη ερώτηση:

“Σε άρθρο της Ναυτεμπορικής διαβάζουμε πως ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης του ΟΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, κάνοντας αναφορά σε «ασιτία βιβλικών διαστάσεων» καθώς επίσης και σε «ανθρωπιστική και τροφική καταστροφή» από την πανδημία του κορονοϊού, αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα, μεταξύ των οποίων και για τη δημιουργία δικτύου εφοδιασμού τροφίμων”.

O κ. Κασαπίδης αφού ανέφερε πως νιώθει δικαιωμένος για τις δηλώσεις του προ εικοσαημέρου, επανέλαβε και τα ακόλουθα: “Θέλω να επαναλάβω την παρότρυνση προς τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας, όποιοι μπορούν, να βάλουν ένα κηπάκο, κοτούλες, κατσικούλες, γουρουνάκια”.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή