Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Ισχυρή έκρηξη στην Άγκυρα: Τραυματίες στο εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων της Roketsan – Κουρδικό κτύπημα στην πρωτεύουσα;

Θα τινάξουν στον αέρα την Τουρκία οι Κούρδοι - Ξεκίνησε ο αστικός πόλεμος ;

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Δράση πιθανότατα Κούρδων ανταρτών κατά του εργοστασίου της γνωστής τουρκικής εταιρείας κατασκευής πυραύλων Roketsan, είχαμε πριν λίγο στην Άγκυρα, ταράζοντας συθέμελα το καθεστώς Ερντογάν.

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε έκρηξη σήμερα Τρίτη στο εργοστάσιο της Τουρκικής κρατικής αμυντικής εταιρείας Roketsan στην πρωτεύουσα της Άγκυρας, ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων T24.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις αποθήκες καυσίμων της Roketsan κοντά στην πόλη Elmadağ, στα περίχωρα της τουρκικής πρωτεύουσας, ανέφερε το γραφείο του κυβερνήτη της Άγκυρας.

Οι στήλες καπνού έχουν γεμίσει την περιοχή όμως και είναι μεγάλες, ενδεικτικό του ότι η Άγκυρα πιθανόν να αποκρύβει και άλλες ανθρώπινες και υλικές απώλειες, σε μια κρίσιμη για την άμυνα της χώρας βιομηχανία.

Οι εργαζόμενοι υπέστησαν τραυματισμούς από την έκρηξη, τα αίτια της οποίας δεν είναι άμεσα γνωστά, αλλά όλα τα βλέμματα στρέφονται σαφώς κατά των Κούρδων.

“Δεν υπήρξαν θύματα που χάθηκαν κατά την έκρηξη στη Roketsan. Επιθυμώ μια γρήγορη ανάκαμψη στο τραυματισμένο προσωπικό μας”, έγραψε στο Twitter ο İsmail Demir, επικεφαλής των αμυντικών βιομηχανιών της Τουρκίας.

Oι Κούρδοι είχαν αναγγείλει εδώ και καιρό για το χειρότερο είδος πολέμου, τον αστικό πόλεμο, ενώ οι παράμετροι και τα απόνερα αυτών των αστικών επιχειρήσεων θα επηρεάσουν και τη στάση της Άγκυρας σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.

Ο πρώην διευθυντής της TEM (ειδικής υπηρεσίας ασφαλείας) στο Σιρνάκ, αποκρυπτογράφησε μέρος του σχεδίου του PKK, αποκαλύπτοντας ότι οι πρωταρχικοί στόχοι των Κούρδων είναι η Κωνσταντινούπολη, η Άγκυρα και άλλες πόλεις.

Το PKK, έχει τοποθετήσει πυρήνες σε όλες τις τουρκικές πόλεις, έχει επιλέξει ανθρώπους με δυνατότητες εντυπωσιακής δράσης που μπορούν εύκολα να εισέλθουν και να εξαφανιστούν οπουδήποτε και οι οποίοι δεν έχουν φάκελο που να τους συνδέει με την οργάνωση, ενώ δεν έχουν διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα.

Aυτοί οι πυρήνες εκπαιδεύτηκαν σε ζητήματα πληροφοριών, αντίσταση κατά των αρχών, διαφυγή, καθώς και σε σαμποτάζ, δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις. Από την άλλη πλευρά στις πόλεις, όλοι οι απολυμένοι Τούρκοι μέλη της FETÖ, οι οποίοι υπηρετούσαν πριν σε στρατό ή αστυνομία, τους δίνουν μεγάλη υποστήριξη. Είναι δυνατόν να δούμε πλήθη να προκαλούν μαζικές εξεγέρσεις, ενώ μέχρι τώρα υπάρχει απόλυτη πειθαρχία και εμπιστευτικότητα μεταξύ των πυρήνων της οργάνωσης.

Επισημαίνουμε ότι εντός του αστικού περιβάλλοντος και τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα χάνουν την αξία τους.

Στην πολεμική τέχνη και επιστήμη κυριαρχεί το αξίωμα πως η ισχύς κάθε οπλικού συστήματος δεν είναι απόλυτη, αλλά σχετική και λαμβάνει υπόψη το γεωγραφικό περιβάλλον που θα κληθεί να χρησιμοποιηθεί.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή