Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

ΗΠΑ: Καίγεται το πολεμικό πλοίο USS Bonhomme Richard στη ναυτική βάση San Diego

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Οι πυροσβέστες συνεχίζουν να επιχειρούν για να σβήσουν την εκτεταμένη πυρκαγιά στο αμφίβιο πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ USS Bonhomme Richard στη ναυτική βάση του San Diego.

Μεταφέρεται πως υπάρχουν πολλοί τραυματίες ίσως και νεκροί.…Σημειώθηκαν εκρήξεις.Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σαν Ντιέγκο, αρκετοί ναύτες νοσηλεύονται τραυματίες και τοπικά μέσα ανέφεραν εκρήξεις από την πυρκαγιά.Θυμίζει Περλ Χάρμπορ πολύ περισσότερο που πριν φτάσει στο San Diego το 2018, το φλεγόμενο πλοίο Bonhomme Richard ήταν για 6 χρόνια στην Ιαπωνία συμμετέχοντας στην U.S. Forward Deployed Naval Force

Οι ειδήσεις πλέον λογοκρίνονται λόγω του ότι αποτελούν ευαίσθητα δεδομένα του στρατού των ΗΠΑ.Ωστόσο το CNN μεταδίδει πολλοί τραυματίες μετά από έκρηξη στο πλοίο…

Μετά το covid που έχει σκοτώσει πάνω από 130.000 Αμερικανούς και καλπάζει κάθε μέρα σημειώνονται και νέα ρεκόρ κρουσμάτων όπως σήμερα στη Φλόριδα και το κοινωνικό χάος που έχει δημιουργηθεί από κοινωνικά κινήματα αγανακτισμένων τώρα χτυπιούνται και στρατηγικοί στόχοι οι ναύσταθμοι…..

dimpenews.com

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή