Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Γκάφα νοσοκομείου: «Θύμα» του κορωνοϊού βρέθηκε ζωντανή

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η οικογένειά της έλαβε και στάχτες που υποτίθεται πως ανήκαν σε αυτήν!

Μια 74χρονη στον Ισημερινό, που είχε θεωρηθεί νεκρή από τον κορονοϊό, εν τέλει βρέθηκε… ζωντανή, σε μια απίστευτη ιστορία. Η οικογένεια της Άλμπα Μαρούρι ενημερώθηκε για τον υποτιθέμενο θάνατό της τον προηγούμενο μήνα και έλαβε στάχτες που υποτίθεται πως ανήκαν σε αυτήν.

Ωστόσο, η Μαρούρι ξύπνησε από κώμα τριών εβδομάδων σε νοσοκομείο την Πέμπτη και ζήτησε από τους γιατρούς να καλέσουν την αδελφή της. Σύμφωνα με το BBC, η οικογένειά της ενθουσιάστηκε με τα νέα, ωστόσο είναι άγνωστο σε ποιον ανήκουν οι στάχτες που εστάλησαν στο σπίτι.

Η Μαρούρι εισήχθη στο νοσοκομείο τον προηγούμενο μήνα με υψηλό πυρετό και δυσκολίες στην αναπνοή. Στις 27 Μαρτίου η οικογένειά της ενημερώθηκε για τον θάνατό της. Τους έδειξαν ένα πτώμα στο νεκροτομείο, αλλά χρειάστηκε να κρατήσουν απόσταση λόγω φόβων εξάπλωσης.

Ο ανιψιός της Μαρούρι, Χάιμε Μόρλα, είπε σε αξιωματούχους του νοσοκομείου πως νόμισε ότι ήταν όντως η θεία του. «Φοβόμουν να δω το πρόσωπό της» είπε στο AFP. «Ήμουν ενάμισι μέτρο μακριά. Είχε τα ίδια μαλλιά, το ίδιο χρώμα δέρματος».

Το πτώμα, λοιπόν, άγνωστο σε ποιον/ποια ανήκε, αποτεφρώθηκε και οι στάχτες εστάλησαν στην οικογένεια. Ωστόσο, όταν η Μαρούρι ξύπνησε το Σάββατο, είπε στους γιατρούς το όνομά της, τους έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου της και ζήτησε να την παραλάβει η αδελφή της.

Ομάδα από το νοσοκομείο επισκέφθηκε την οικογένεια για να ζητήσει συγγνώμη, μετέδωσε η El Comercio, και πρόσθεσε ότι το νοσοκομείο ήταν σε χάος εξαιτίας του αριθμού των κρουσμάτων και των θανάτων. «Είναι θαύμα. Για σχεδόν έναν μήνα νομίζαμε ότι ήταν νεκρή».

Η οικογένεια τώρα θέλει αποζημίωση από τις Αρχές για το κόστος της αποτέφρωσης και, φυσικά, για την ψυχική οδύνη.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή