Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Γερμανία: Διαδήλωσεις ενάντια στις μάσκες και στα μέτρα για τον κορονοϊό – Βίντεο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Βερολίνο για να διαδηλώσουν ενάντια στα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού, τα οποία χαρακτηρίζουν ως «αντιδημοκρατικά και απειλή για την ελευθερία».

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ στην διαμαρτυρία συμμετείχαν περίπου 15.000 διαδηλωτές με σύνθημα «το τέλος της πανδημίας – ημέρα ελευθερίας».

Το πλήθος βάδισε στο κέντρο του Βερολίνου κρατώντας πινακίδες με συνθήματα όπως «Φυσική άμυνα αντί εμβολιασμού» και «Κάνουμε θόρυβο επειδή κλέβετε την ελευθερία μας!».

Όπως φαίνεται και στα βίντεο, πολλοί διαδηλωτές δεν φοράνε μάσκες με την αστυνομία να τους καλεί να υπακούσουν στα μέτρα ατομικής προστασίας της γερμανικής κυβέρνησης.

​Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και ακροδεξιά στοιχεία όπως αναφέρεται.

Τα κρούσματα κορονοϊού στη Γερμανία τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζουν σχετική αύξηση.

Συνολικά, ωστόσο, η χώρα έχει λιγότερα περιστατικά και νεκρούς από ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Στη Γερμανία έχουν χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα, αλλά παραμένει υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις δημόσιες συγκοινωνίες και στα καταστήματα.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή