Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Έτοιμοι για πόλεμο οι Έλληνες: Μεγάλο ποσοστό Ελλήνων πολιτών ”βλέπει” σύγκρουση με την Τουρκία

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Δημοσκόπηση που θα συζητηθεί βγήκε στο ”φως” της δημοσιότητας.

Στο ερώτημα «Πόσο πιθανό θεωρείται ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας στη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών», οι πολίτες με ποσοστό 66% απαντούν «πολύ» και «αρκετά».

Αυτό σημαίνει πλέον πως οι Έλληνες είναι πλήρως ενημερωμένοι για όσα λαμβάνουν χώρα, αλλά επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς είναι και έτοιμοι για την σύγκρουση.

Όποιος πιστεύει ότι οι προκλήσεις της Άγκυρας θα μείνουν στα χαρτιά, κάνει λάθος. Το ενεργειακό είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τον Ερντογάν και θα τα παίξει όλα για όλα το επόμενο διάστημα.

Βέβαια μπορεί να κάνει σχέδια ο Τούρκος Πρόεδρος, αλλά απέναντί του υπάρχουν οι ισχυρότερες ΕΔ της Α. Μεσογείου.

Ο Ελληνικός Στρατός είναι πάντα έτοιμος και είναι κάτι που τρομάζει την Τουρκία. Αυτό που πρέπει να φοβίζει τους Έλληνες είναι οι πολιτικοί μας, τίποτε άλλο!

pentapostagma

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή