Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Εμπρηστικά δημοσιεύματα από τουρκικά ΜΜΕ: «Πρόκληση – Ελληνικό C-130 πέταξε κοντά στον τουρκικό εναέριο χώρο»!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Τέλος δεν έχουν τα εμπρηστικά δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, τα οποία συντηρούν το κλίμα έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, την ώρα βέβαια που η Αθήνα σπεύδει να συζητήσει με την Άγκυρα σχεδόν τα πάντα.

Αυτή τη φορά οι Τούρκοι ανακάλυψαν ένταση από πλευράς της Ελλάδας ε μια τυπική πτήση ενός C-130 από την Ελευσίνα στην Λάρνακα και επιστροφή στην Ελλάδα.

Όπως λένε το ελληνικό αεροσκάφος πέταξε «προκλητικά» κοντά στον τουρκικός εναέριο χώρο και τα τουρκικά χωρικά ύδατα(!) κατά το σκέλος της επιστροφής του από την Λάρνακα.

Το αεροσκάφος, όπως πάντα διατείνονται σε ένα άρθρο περίγελος, γυρίζοντας πίσω στην Ελλάδα προσγειώθηκε στη Ρόδο και αφού παρέμεινε εκεί για διάστημα 30 λεπτών.

Πριν φτάσει όμως στη Ρόδο, το αεροσκάφος πέταξε κοντά στην Τουρκία, κάτι που για τους Τούρκους συνιστά… πρόκληση.

Μάλιστα η τουρκική εφημερίδα, αναφέρει πως υπάρχουν στην περιοχή νησιά που διεκδικούνται από το νόμιμο δικαίωμα του τουρκικού λαού!

Έτσι όπως πάνε σε λίγο θα απαιτήσουν να ζητάμε και άδεια για να προσγειώνονται τα αεροσκαφη της ΠΑ στην Ρόδο!

pronews

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή