Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Έλον Μασκ: «Φασιστικοί οι περιορισμοί λόγω κορωνοϊού – Δώστε στον λαό πίσω την ελευθερία του»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο Έλον Μασκ σε αντίθεση με την πλειοψηφία των νέων δισεκατομμυριούχων οι οποίοι έχουν δημιουργήσει λογισμικό κι εφαρμογές, αυτός με την εταιρεία Tesla έχει παράξει τα πρώτα φτηνά αυτόνομα κινούμενα αυτοκίνητα, όπου ο οδηγός δεν χρειάζεται να έχει τα χέρια στο τιμόνι.

Έτσι αντιλαμβάνεται τη σημασία της παραγωγικής οικονομίας στην υγεία και την ευημερία των πολιτών και γι αυτό υιοθετεί την γραμμή Τραμπ για άρση των απαγορεύσεων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Inc Έλον Μασκ χαρακτήρισε χθες, Τετάρτη, «φασιστικούς» τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που έχουν επιβληθεί στις ΗΠΑ για να αναχαιτισθεί η επιδημία του κορονοϊού, ενώ η εν λόγω εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανακοίνωσε κέρδη για τρίτο διαδοχικό τρίμηνο.

Μάλιστα χθες ο Έλον Μασκ ανέβασε και σχετικό tweet και αναφέρεται στα μέτρα αποκλεισμού λόγω κορωνοϊού και θέλησε να κάνει και αυτός την παρέμβασή του, λέγοντας «ελευθερώστε την Αμερική».

Η λειτουργία της Tesla αναστατώθηκε σοβαρά από την εντολή της κυβέρνησης να κλείσει το εργοστάσιό της στο Φρίμοντ της Καλιφόρνια, το οποίο έχει πάψει να λειτουργεί από τις 24 Μαρτίου, ενώ οι εντολές για παραμονή στο σπίτι ισχύουν τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαΐου.

Σε τηλεδιάσκεψη χθες, Τετάρτη, ο Μασκ δήλωσε πως δεν γνωρίζει πότε θα μπορέσει η Tesla να επαναλάβει την παραγωγή της στην Καλιφόρνια και χαρακτήρισε την εντολή για παραμονή στο σπίτι «σοβαρό κίνδυνο» για τις επιχειρήσεις.

«Το να λέει κάποιος ότι δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και ότι θα συλληφθούν αν το κάνουν, αυτό είναι φασιστικό. Αυτό δεν είναι δημοκρατικό, αυτό δεν είναι ελευθερία. Δώστε πίσω στον λαό την αναθεματισμένη ελευθερία του!», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος.

Ο Μασκ δήλωσε ακόμη πως ενώ άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων προχωρούν σε μειώσεις, η Tesla αυξάνει τις επενδύσεις της. Έκανε γνωστό πως η Tesla μπορεί να ανακοινώσει μέσα σ’ έναν έως τρεις μήνες την τοποθεσία ενός νέου εργοστασίου της στις ΗΠΑ.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή