Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Έκτακτη είδηση.. απάλλαξαν των καθηκόντων του τον διοικητή του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Theodore Roosevelt

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Απάλλαξαν των καθηκόντων του τον διοικητή του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Theodore Roosevelt ο οποίος είχε ζητήσει με γράμμα του βοήθεια,καθώς εκατοντάδες ναύτες είναι άρρωστοι με τον κορονοϊό!!!
Με μια αψυχολόγητη ενέργεια αντί να κοιτάξουν πως θα σώσουν τα 5000 άτομα πλήρωμα του πλοίου και να αποφύγουν τα χειρότερα αυτοί τιμωρούν αυτόν που το ανέδειξε καθώς καμία παράκληση του νωρίτερα για βοήθεια δεν έγινε αποδεκτή..τρέλα!!!

BREAKING: US Navy fires aircraft carrier captain who sent a letter pleading for help with coronavirus outbreak on the ship
“Captain Brett Crozier, who commands the USS Theodore Roosevelt and its crew of 5,000, was relieved of his command on Thursday after his superiors lost confidence in his ability to lead.”

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή