Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Εγκαθιστούν δομή παράνομων μεταναστών στο Δήμο Θεσσαλονίκης-Επιστολή κατοίκων

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών από κατοίκους της Ε΄ κοινότητας οι οποίοι είναι ανάστατοι με την επικείμενη εγκατάσταση «φιλοξενίας ανήλικων ασυνόδευτων προσφυγόπουλων» επί της οδού Αλεξανδρείας 59 .

Η επιστολή που ετοίμασαν, μαζί με τις εκατοντάδες μέχρι στιγμής υπογραφές που τη συνοδεύουν, θα κατατεθεί στην επικείμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 2 Ιουλίου από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» κ.Γιάννη Κουριαννίδη.

Με την επιστολή ζητούν να μάθουν για τον αριθμό των ατόμων που θα φιλοξενήσει η Δομή, για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει ανοιχτή, την ηλικία των ανηλίκων και κατά πόσο αυτή αποδεικνύεται στις περιπτώσεις ειδικά όσων πλησιάζουν κατά δήλωση τους τα 18 και τέλος εάν θα υπάρξουν αποτρεπτικά μέτρα για την αποφυγή παραβατικών συμπεριφορών.

Μέρος των καταστάσεων παραδόθηκε τη Δευτέρα από τους κατοίκους στον κ. Κουριαννίδη ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή και τους ενημέρωσε για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί, αλλά και τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια στη γειτονιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο κτήριο επί της οδού Αλεξανδρείας 59 ήταν εγκατεστημένη η τοπική εποπτεία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία μεταφέρθηκε σε άλλη περιοχή προκειμένου να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη Δομή.

hellas-now

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή