Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Δύο Τούρκοι στρατιώτες νεκροί μαζί με δύο τζιχαντιστές μισθοφόρους στην al-Bab

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Οι Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Αφρίν (Afrin Liberation Forces) δημοσίευσαν ανακοίνωση σχετικά με την τελευταία τους επιχείρηση ενάντια στον Τουρκικό Στρατό και τους μαχητές του ISIS στην Βορειοανατολική Συρία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Απελευθερωτικές Δυνάμεις χτύπησαν τις ισλαμικές πολιτοφυλακές που υποστηρίζονται από την Τουρκία στις 25 και 27 Απριλίου στην περιοχή al-Bab και Sherawa.

Στις 25 Απριλίου διεξήχθη επιχείρηση σαμποτάζ από τις Δυνάμεις Απελευθέρωσης έναντι Τουρκικού οχήματος στην περιοχή al-Bab. Όταν το όχημα κατεστάφη, η έκρηξη άφησε 2 Τούρκους στρατιώτες νεκρούς, 2 τζιχαντιστές τραυματίες και έναν ακόμη τραυματία.

Στις 27 Απριλίου οι Δυνάμεις Απελευθέρωσης δολοφόνησαν έναν μισθοφόρο στο χωριό Enabke στην επικράτεια του Αφρίν, γνωστή και ως Shera.

Μετάφραση Χωριανόπουλος Άγγελος

πηγή: anfenglishmobile.com

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή