Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Δήλωση Προσβασιμότητας

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

ellinotourkika.gr

Ενημερώθηκε: 2 Απριλίου 2020

Γενικά

Το ellinotourkika.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία και δυσκολίες ανάγνωσης. Το ellinotourkika.gr έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του είναι πιο εύκολος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα

Το ellinotourkika.gr καθιστά διαθέσιμο το widget UserWay Website Accessibility που τροφοδοτείται από ένα ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο ellinotourkika.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας του ellinotourkika.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στο μέσον της δεξιάς πλευράς της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να αναπτυχθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθύνης

Το ellinotourkika.gr συνεχίζει τις προσπάθειές του για τη συνεχή βελτίωση της προσβασιμότητας του site και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη και προσιτή χρήση και για όσους δεν μπορεί να είναι εύκολα να πλοηγηθούν στο περιβάλλον της βασικής υλοποίησης της ιστοσελίδας.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του ellinotourkika.gr, κάποιο περιεχόμενο ίσως να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο να μην βρεθεί ή να προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εδώ για σας

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο ellinotourkika.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του site μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να αναφέρετε κάποιο θέμα σχετικά με την προσβασιμότητα, έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του ellinotourkika.gr ως εξής:

Email: info@ellinotourkika.gr