Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Χαρισματικός ασκητής «Θα έρθει νέο κύμα κορωνοϊού το Φθινόπωρο. Θα διαρκέσει περίπου 6-7 μήνες. Μέχρι το Πάσχα του 2021 (2 Μαϊου) ».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Χαρισματικός ασκητής μας είπε πριν λίγες μέρες: «Θα έρθει νέο κύμα κορωνοϊού το Φθινόπωρο. Θα διαρκέσει περίπου 6-7 μήνες. Μέχρι το Πάσχα του 2021 (2 Μαϊου). Ο κρύος καιρός βοηθάει στην ανάπτυξή του..».

Όταν ρωτήθηκε ο ίδιος γιατί θα επιτρέψει ο Κύριος αυτή τη νέα και μεγαλύτερη δοκιμασία, ο ίδιος απάντησε:

«Ακούστε, παιδιά μου. Ενώ ο Κύριος ευαρεστήθηκε πάρα πολύ με τις πάνω από 100.000 Θείες Λειτουργίες και Ακολουθίες που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της καραντίνας και τα πολλά δάκρυα και τις δεήσεις των πιστών, εντούτοις, συνέβησαν δύο πολύ μεγάλα πνευματικά ατοπήματα. Μεγάλες αμαρτίες.

Πρώτον, οι άνθρωποι ζήτησαν ένθερμα από τον Κύριο Ιησού Χριστό τη βοήθειά Του μόνον για τον κοσμικό κορωνοϊό. Ζήτησαν, με άλλα λόγια, να τους προστατεύσει ο Τριαδικός Θεός από την αρρώστια για να παραμείνουν υγειής σωματικά, ώστε να μπορέσουν, μετά τη λήξη της καραντίνας, να συνεχίσουν τα ίδια που έκαναν και πριν (εργασία, διακοπές, καλοπέραση, πάθη, ηδονές, αμαρτίες, κλπ).

Παραταύτα, όμως, οι άνθρωποι δεν ζήτησαν ή δεν έκαναν κάτι για το πιο ουσιώδες και σημαντικό: για τον κορωνοϊό της αμαρτίας!.. Και αυτό είναι το κεντρικό πνευματικό θέμα ή ζήτημα για όσα δύσκολα θα επέλθουν..». Κοκ.

Δεύτερον, οι άνθρωποι δεν έδειξαν εγκράτεια κατά τις μέρες που κλειδώθηκαν σπίτι: και πέραν το ότι θα γεννηθούν κάποια παιδιά τον ερχόμενο Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, ήδη ενδιαμέσως έχουμε πολλές εκτρώσεις.. Πάρα πολλές. Και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη αμαρτία! Έχει πολύ μεγάλο επιτίμιο και κανόνα..».

Σας θυμίζω, τέλος, ότι ο ίδιος ασκητής μας είχε πει, στις αρχές του 2020, ότι ο κορωνοϊός θα διαρκέσει περίπου 2 μήνες. Έτσι, δηλαδή, όπως τελικώς και έγινε: Από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Μαϊου..

ΥΓ: Μας ζήτησε επιστάμενα ο ίδιος και με πατρική αγάπη να αυξήσουμε κατά πολύ την προσευχή μας, τη νηστεία, κλπ, ώστε να έρθουν, εν τέλει, τα επερχόμενα γεγονότα τόσο με μικρότερη ένταση όσο και ομοίως να έχουν μικρότερη χρονική διάρκεια..

Και, επίσης ή ώστε: να μειωθεί τόσο και ο χρόνος όσο και η ένταση του επερχόμενου κορωνοϊού Νο2…

Όπως μας τόνισε κατά λέξη: «Είναι καιρός να μιμηθούμε τους αγίους της Εκκλησίας μας..».

ΗΔΚ

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή