Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Ανασχηματισμός: Κλείδωσε η ημερομηνία – Δείτε πότε θα γίνει

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ανασχηματισμός μετά τον Δεκαπενταύγουστο, τώρα διακοπές.

Παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται, ιδιαίτερα μετά την παραίτηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Δημήτρη Κράνη η κυβέρνηση δεν θα προβεί άμεσα σε ανασχηματισμό.

Η μόνη μέρα που απομένει πρακτικά είναι η Κυριακή 2 Αυγούστου, αύριο δηλαδή. Άλλωστε την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να μεταβεί στην Χάλκη αλλά και να ξεκλέψει κάποιες ημέρες ξεκούρασης με τα μέλη της οικογένειάς του.

Το πρόβλημα είναι ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται ήδη σε διακοπές και άρα είναι απίθανο να την γυρίσουν εσπευσμένα για να ορκίσει τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά το χθεσινό Υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα στα στελέχη της κυβέρνησης: «πηγαίνετε τώρα ολιγοήμερες διακοπές γιατί έχουμε πολλή δουλειά μετά».

Και μπορεί μεν η Βουλή να παραμείνει κλειστή μέχρι της 24 Αυγούστου, αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο και στην κυβέρνηση. 16 Αυγούστου άπαντες οι υπουργοί πρέπει να είναι στις θέσεις τους.

Η Δευτέρα 17 Αυγούστου θεωρείται η επικρατέστερη ημερομηνία για τον επικείμενο ανασχηματισμό ο οποίος δεν χωράει άλλη αναβολή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αλλαγές στη διασκέδαση -Τέλος τα «ορθάδικα», οι ανοιχτοί γάμοι και τα ανεξέλεγκτα πάρτι

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή