Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Άλλαξε κάτι στις Αναχαιτίσεις;…Άμεση εμπλοκή των Τίγρεων της 335Μ με το ντου των Τούρκων στο Αιγαίο!!

Σχηματισμός Τουρκικών F-16 που ήρθε από ανατολικά εισέβαλε στο FIR Αθηνών νότια της νήσου Ρόδου ,άμεση η απογείωση των Τίγρεων απο το Καστέλι και αναχαίτιση των Τούρκων με το που μπήκαν

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Άλλαξε κάτι στις Αναχαιτίσεις ,ή απλά τα πήραν οι Χειριστές μας από τα Τερτίπια των Τούρκων που με το καλημέρα πλακώνουν τις Υπερπτήσεις , γιατί η υποχωρητικότητα ή ανοχή δεν μας βγήκε σε καλό τελικά ,άσχετα με το τι προτείνουν οι «Σύμβουλοι της Ομάδος»

Η σκληρή στάση που τήρησαν χθες οι Τίγρεις της 335 Μοίρας της 116 Πτέρυγας Μάχης ,απέναντι στον Τουρκικό σχηματισμό που εισέβαλε ΝοτιοΑνατολικά της νήσου Ρόδου ,ίσως να είναι το πρώτο μήνυμα στους Τούρκους Χειριστές των F-16!

Συγκεκριμένα : Σχηματισμός Τουρκικών F-16 που ήρθε από ανατολικά εισέβαλε στο FIR Αθηνών νότια της νήσου Ρόδου ,άμεση η απογείωση των Τίγρεων απο το Καστέλι και αναχαίτιση των Τούρκων με το που μπήκαν

Στην συνέχεια τα Τούρκικα πέταξαν κατά μήκος εκτός της Οριογραμμής του Αιγαίου , Αλλά πάντα σε κλοιό από τα Ελληνικά μαχητικά …

Στην πρώτη Παραβίαση που επιχείρησαν οι Τούρκοι στο βόρειο Ανατολικό Αιγαίο οι Τίγρεις της 335 Μοίρας ενεπλάκησαν μαζί τους νότια της Λέσβου και οι Τούρκοι εγκατέλειψαν άρο-άρον την Περιοχή

Σίγουρα η μεγάλη εμπειρία των χειριστών της 335Μ σε όλες τις αποστολές βομβαρδισμού από την εποχή με τα Α/Φ Α-7 Ε, μέρα και νύχτα και με όλες τις καιρικές συνθήκες, έχει αποτελέσει σημαντική παρακαταθήκη για όλες τις επόμενες γενιές αεροπόρων της Π.Α. αφού πολύ μεγάλος αριθμός χειριστών της, πέταξαν με το Α-7 Ε και το περήφανο σήμα του Τίγρη στο στήθος τους.

Από το 2009 όμως ξεκινά μία νέα εποχή τόσο για την 335Μ όσο και για την Π.Α. γενικότερα. Η Μοίρα σταματά πλέον να πετά με τα Α-7 Ε και αρχίζει να παραλαμβάνει τα ολοκαίνουρια Α/Φ τέταρτης γενιάς F-16 BLK 52 (Advanced), στις καινούριες της εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν στο χώρο της 116ΠΜ.

Έτσι οι χειριστές της 335Μ συνεχίζουν την ένδοξη ιστορία της πετώντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τόσο του Ελληνικού εναέριου χώρου , όσο και του Ευρωπαϊκού ουρανού με τα Α/Φ F-16 BLK 52.

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή