Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

Άκης Τσοχατζόπουλος: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στο Σισμανόγλειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται από το πρωί της Παρασκευής ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, με πνευμονία.

Σύμφωνα με το STAR, ο πρώην υπουργός νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία, ενώ η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς.

Υπενθυμίζεται ότι υποβλήθηκε σε εξετάσεις για κορονοϊό, οι οποίες βγήκαν αρνητικές.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο κ. Τσοχατζόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιακά προβλήματα με την καρδιά του και είναι φανερά ταλαιπωρημένος, έχει όμως επαφή με το περιβάλλον και συνομιλεί με τη σύζυγό του.

Βίκυ Σταμάτη: «Aυτά που περάσαμε έχουν επιβαρύνει την υγεία του Άκη»

Η Βίκυ Σταμάτη χτες, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως αυτά που έχουν περάσει ως ζεύγος επιβάρυναν πολλαπλώς την υγεία του άντρα της.

«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη» αναφέρεται στη δήλωση. 

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο πρώην υπουργός νοσηλεύεται με συμπτώματα πνευμονίας έχοντας πλήρη επαφή με το περιβάλλον και προσπαθώντας να στηρίξει τους οικείους του. 

«Αυτήν την στιγμή, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε» κατέληξε η ανακοίνωση της κας Σταμάτη.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας
Τα Social Media πολεμούν την ελευθερία του λόγου και πλέον αναδεικνύουν συγκεκριμένες mainstream απόψεις. Έτσι κατευθύνουν την κοινή γνώμη πάντοτε προς το συμφέρον των λίγων. Οι αναρτήσεις μας ΔΕΝ φαίνονται στα Social Media. Εγγραφείτε στην email λίστα μας και θα λαμβάνετε ακηδεμόνευτη, αληθινή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα Ελληνοτουρκικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα.
Δοκιμάστε μας! Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή