Ενημέρωση για τα εθνικά θέματα και γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά | Ellinotourkika | Εθνικά Θέματα

18% αυξήθηκε η δημοφιλία του Μπ.Τζόνσον εν μέσω κορωνοϊού – Πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας από τα ΜΜΕ!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Τα ελληνικά αλλά και πολλά διεθνή συστημικά ΜΜΕ έχουν επιλέξει εδώ και καιρό να ζουν ή μάλλον να… παρουσιάζουν μία δική τους πραγματικότητα.

Μία από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις είναι αυτή του Μπόρις Τζόνσον, στον οποίο τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο άρχισαν να επιτίθενται από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία.

Αυτή η επίθεση εντάθηκε ακόμα περισσότερο λόγω της μετριοπαθούς και ψύχραιμης προσέγγισης του Τζόνσον στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αν κάποιος διάβαζε τα δημοσιεύματα των ελληνικών ΜΜΕ θα νόμιζε πως οι Βρετανοί είναι έτοιμοι να ρίξουν τον Τζόνσον με… επανάσταση, ενώ μάλιστα υπήρξαν και ειρωνικά δημοσιεύματα ακόμα και όταν ο ίδιος νόσησε από κορωνοϊό, ξεπερνώντας κάθε όριο εμπάθειας!

Η αλήθεια βέβαια είναι πολύ διαφορετική, η στάση του Τζόνσον δικαιώθηκε κι αναγνωρίστηκε από τον Βρετανικό λαό, αφού η δημοτικότητα του Τζόνσον αυξήθηκε κατά 18%(!) σε ένα μήνα ξεπερνώντας κάθε άλλο Ευρωπαίο ηγέτη μεγάλης χώρας.

Όπως σημειώνει ο Martin Armstrong της Statista, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος πέρασε μερικές νύχτες σε εντατική φροντίδα λόγω του ίδιου του Covid-19, είναι 18 βαθμούς πάνω από τον Φεβρουάριο.